A mi karácsonyunk-2018- kit húztam?

Nálunk az a szokás, hogy nem ajándékozunk meg mindenkit egyesével, hanem nagyobb hangsúlyt fektetünk az együtt töltött időre! Így minden évben szeptemberben- születésnapi családi összejövetelen- húzunk! Mindenki egy valakit ajándékoz meg! Ennek eredménye, hogy személyesebb az ünnep, hogy nincs felesleges ajándékvásárlás- „megörülés”! Viszont szinte mindenki kreatívan oldja meg, többen készítünk ajándékot! Az ára is meghatározott, ne legyen több 5.000.-Ftnál!

Idén kisebbik lányomat húztam! Imádja a Mickey egeret, így jött az ötlet, legyen Mickey és Minnies valami. Lett! Mickey és Minnies kávékapszula tároló!

Öröm, mert ez valódi ajándék, öröm, mert elkészítésekor az ajándékozottra fókuszált! Erről szól a karácsony, szerintünk.

Elkészítése nagyon egyszerű volt, nehezebb volt megálmodni és kitalálni…Kell hozzá 2 db cserép, 2 db mézes csupor (ha gömbölyű a legjobb, sajnos én már nem találtam, nem kaptam- 4 db hungarocell golyó, 2 db fa fik foganttyú, fekete, piros és fehér akril festék, ragasztópisztoly, pici szalag! A többi a képen látható! 🙂